Фенклубът на Локо: Не сме търсили помощ от Общината, сами ще си платим билетите за финала

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:04 / 27.06.2020
3067
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция относно отпуснатите от Общината средства за закупуване на билети за финал за Купата на България срещу ЦСКА-София. Битката за ценния трофей е в сряда (1 юли) от 19,15 часа на националния стадион "Васил Левски".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста на "черно-белите" привърженици:

Искаме да ви запознаем с нашата позиция относно отпуснатите средства  от община Пловдив за закупуване на билети за финал за купата на България:

Благодарим на Община Пловдив за отпуснатите средства за закупуване на билети за финалния мач за Купата на България. Държим да отбележим, че ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив и организираните групи, не сме търсили подобна помощ. Всеки един от нас ще плати своя билет за финала.

Събраните средства ще бъдат дарени в помощ на юношеската школа на Локомотив, женския отбор и за ремонт на детския кът на Лаута.

По същия начин постъпихме и преди години, когато отново община Пловдив отпусна средства за билети, и децата от школата ни продължават да тренират на терена, финансиран с тези средства.

Ще осигурим специални урни, в които, при получаването на своя билет, всеки фен да остави съответната сума в помощ на нашите каузи.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).