Зам.-кмет: Процедурата за стадион "Хр. Ботев" ще се забави с 2 седмици, в Локо има разногласия между фенове и ръководство

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:44 / 24.06.2020
6018
Заместник-кметът на Пловдив по строителството Пламен Райчев даде днес разяснение как вървят процедурите за довършването и обновяването на стадионите на двата местни футболни гранда - Ботев и Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Пуснахме процедурата за стадион "Христо Ботев“ на предварителен контрол в Агенцията по обществени поръчки. Избрани сме на предварителен контрол, т.е. ще проверяват цялата поръчка и това ще отнеме поне 2 седмици. Готови сме да обявим поръчката, но проверката в Агенцията ще ни забави с две седмици", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Райчев.

"Колкото за стадион "Локомотив“ - очаквам до края на седмицата най-сетне да ми бъде представена идейната концепция. За съжаление, колегите от ръководството на Локомотив и от фенската маса на клуба, се забавят. Там процедурата ще бъде обявена на инженеринг. По принцип, тя е по-лека, но все още нямаме идейната концепция. Направили сме няколко срещи и с ръководството на клуба и с фенската маса. Имат някакви разногласия, за които ние нямаме информация. Очаквам процедурата да стартира след около 2 седмици", допълни заместник-кметът на Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване по темата за двата стадиона!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).