Локо отново без основен защитник, вижте групата за реванша с Левски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
23:25 / 22.06.2020
3312
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Левски (София) в полуфинален мач-реванш за Купата на България. “Черно-белите" имат преднина от 2 гола и ще търсят отново място на финала. Двубоят е във вторник (23 юни) от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов" в столицата, а главен съдия ще бъде Никола Попов.

Черно-белите проведоха последната си тренировка преди мача на базата в Герман. В групата се завръща Милош Петрович, а Давид Малембана е контузен и ще пропусне двубоя. Той бе извън групата и за последния двубой срещу Славия.

Ето с кои футболисти Локомотив ще преследва втори пореден финал за Купата на България: 

Мартин Луков, Илко Пиргов, Милош Петрович, Йосип Томащевич, Акинсола Акиниеми, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Николай Николаев, Петър Витанов, Парвизджон Умарбаев, Лукас Салинас, Миховил Клапан, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Кенан Муслимович, Анте Аралица, Доминик Малонга.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).