Тенисистът, който разгроми Григор Димитров в Задар, също е заразен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:29 / 22.06.2020
3465
Тенисистът, който разгроми Григор Димитров за 36 минути в демонстративния турнир "Адриа тур" - Борна Чорич, също е заразен с коронавирус. Това разкри 23-годишният хърватин в личния си профил в Инстаграм.

Припомняме, че снощи Гришо призна, че е дал положителна проба за COVID-19, а финалът на надпреварата между Новак Джокович и Андрей Рубльов бе отменен. Все още не е ясно кой на кого е предал болестта, но не е изключено да има r още преносители.

Ето какво написа Чорич:

Здравейте всички, искам да ви информирам, че дадох положителен тест за Covid-19. Искам да направя всичко, за да бъда сигурен, че всеки, който е бил в контакт с мен през последните дни, е тестван. Съжалявам много за всяка вреда, която е възможно да съм причинил. Чувствам се добре и нямам симптоми. Пазате се и бъдете здрави. Изпращам много любов за всички ви!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).