Капитанът на Черно море: Искам Локо (Пд) на бараж за Лига Европа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
11:25 / 19.06.2020
4538
Капитанът на Черно море Даниел Димов си пожела отбора на Локомотив Пловдив, ако неговият тим стигне до бараж за Лига Европа. За да стане това възможно, "моряците" трябва да завършат сезона на 7-ото място, а в същото време черно-белите да приключат на четвърта позиция и да не са спечелили Купата на България за втори пореден път.

"Искам да ни се падне Локо Пловдив. Искам ги точно заради това, че играят много добър футбол. Какво ще стане, ще видим. Не мога да правя пожеланиия и сметки, тъй като има доста дълъг път. Имаме и два плейофа, които трябва да спечелим, за да стигнем до този мач", заяви Даниел Димов пред "Дарик" радио.

Той пропуска днешния мач срещу Витоша заради контузия. Запитан дали остава в Черно море и следващия сезон, капитанът отвърна: "Удължил съм си договора. Бъдещето ми е ясно, главата ми е чиста".


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).