Феновете на Ботев с гневно писмо до БФС, ПФЛ, ЦСКА-София и министър Кралев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
14:34 / 18.06.2020
7108
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и организираните фракции Бултрас изпратиха открито писмо до БФС, Професионалната футболна лига, спортния министър Красен Кралев и до ръководството на ЦСКА-София. Повод за действията на "жълто-черните" организации е решението на ЦСКА-София да отпусне само 300 билета за феновете на Ботев в полуфиналния реванш за Купата на България.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното писмо:

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ/ Г-ДА,

"Сдружение ПФК Ботев", "Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Организирани фракции Бултрас са организациите, които имат за основна цел да защитават интересите на привържениците на любимия ни футболен клуб Ботев Пловдив.

Във връзка с провеждане на среща реванш от турнира Купа на България на 24.06.2020г. между отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив, получихме официална информация от отбора домакин ще бъдат предоставени 300 /триста/ билета за публиката на Ботев Пловдив.

Предвид приетите правила за посещение по време на извънредна епидемиологична обстановка, въведени от Министъра на здравеопазването, както и колизията им с правилата за посещение на футболни срещи, уредени с законови и подзаконови актове, моля да ни дадете отговор на следните въпроси:

- Какъв е капацитетът на стадион "Българска Армия“? Има ли определен капацитет и какъв е той на сектор за привърженици на гостуващия отбор?

- Какъв е процентът на билетите от общите допустими в момента, който трябва да бъде предоставен на гостуващите привърженици?

- Какъв е броят на билетите, които трябва да се предоставят за привържениците на Ботев Пловдив за срещата на 24.06.2020г.?

Моля да ни дадете незабавен отговор, като считаме, че при провеждането и определянето на правилата трябва да се спазва принципа на феърплей и равнопоставеност на отбор домакин и отбор гост, както и на техните привърженици!

С уважение: "Сдружение ПФК Ботев", "Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“, Организирани фракции Бултрас


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).