Фенове на Локо: Полицай наръгва многократно младеж и това е наречено лека телесна повреда

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
19:05 / 17.06.2020
6504
Фенове на Локомотив Пловдив от всички фракции протестираха днес на площад "Съединение", близо до сградата на Градска прокуратура - Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Близо стотина привърженици на черно-белите призоваха за прозрачност в разследването, което се води срещу служител на МВР, наранил жестоко с нож 16-годишно дете. 

Феновете на Локо разпънаха огромен плакат, на който пишеше: "Безпристрастност, справедливост, прозрачен процес".

"Още от самото начало имаме опасения относно процеса, тъй като е замесен служител на МВР. Точно поради тази причина историята помни случаи, които се потулват и истината не излиза наяве. Ние апелираме за прозрачност и ако има хора, които са нарушили закона, нека те си понесат своите последствия", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Атанас Нейков от фенклуба на Локомотив Пловдив.

"Възникнал е спор между граждани, при който служител на МВР изважда хландо оръжие и многократно наръгва младеж на 16 години, който е с 30 сантиметра прорезни рани. Чак месец по-късно това "деяние" е наречено лека телесна повреда, а самото лице не е задържано. В същото време двама наши фенове, които са от другата група, вече близо месец са в следствения арест, без право да се защитят. Това са нещата, които ни притесняват и затова настояваме за абсолютна безпристрасност и прозрачност при работата на следователите по случая", допълни още Атанас Нейков.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Атанас Нейков по темата!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).