"Лаута Арми": Настъпи време да излезем на улицата и да поискаме справедливост!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
11:44 / 16.06.2020
12826
Фенове на Локомотив Пловдив от фракцията "Лаута Арми" излязоха с твърда позиция, призовавайки за прозрачност в разследването, което се води срещу служител на МВР, който според тях е направил опит за убийство на 16-годишно дете. "Черно-белите" привърженици организират протест пред прокуратурата в Пловдив утре (17 юни) от 17:30 часа.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "Лаута Арми":

Лаута Арми – последна крепост на справедливостта в България

Настъпи време да излезем на улицата и да поискаме справедливост и прозрачност на разследването, което се води срещу опита за убийство на едно 16 годишно дете от служител на МВР. Изразяваме своите притеснения, че случаят се неглижира умишлено и срещу извършителя няма дори повдигнати обвинения. В същото време феновете на Локомотив Пловдив, които са били на инцидента, са все още задържани.

Всичко това ни кара да се замислим как човек с опит за убийство се разкарва свободно в хилядолетния ни град, който доскоро беше Европейска столица на културата? Ако това е нормално за град като Пловдив, то тогава какви са моралните ценности в България и цяла Европа, и изобщо има ли справедливост за семейството и приятелите на момчето, което можеше в момента да не е между нас?!

Трябва ли да припомняме, че извършването на престъпно деяние трябва да се третира еднакво както за служители на МВР, така и за граждани, които са извън техните структури?!

На 17.06.20, от 17:30 часа, пред прокуратурата в Пловдив, ще се проведе протест за справедливост, защото е време да се търси отговорност и от хората, които уж трябва да следят за спазването на закона.

Достойнството няма алтернатива!

Свобода за феновете на Локомотив. Безпристрастен, справедлив и прозрачен процес!


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).