Баскетболният Академик представи новата управленска структура и обяви целите пред клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:07 / 15.06.2020
2967
Баскетболният Академик Пловдив представи днес новата управленска структура в клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на официална пресконференция в зала СИЛА. Президентът на клуба Васил Врачев представи екипа, с който ще работи през новия сезон.

Негов заместник вече ще е Александър Камарашки. Новият старши-треньор на Академик ще е Йордан Янков, а негов помощник ще е Александър Груев.

Доскорошният наставник на мъжкия отбор Асен Николов вече ще изпълнява длъжността главен треньор на детско-юношеската школа. Той подписа дългосрочен договор и ще съсредоточи усилията си в изграждането на модерна методика в Пловдив, следвайки насоките на БФБ за работа с подрастващи. Тина Димитрова продължава работата си като спортен директор на Академик.

"Мисля, че направихме една добра структура за развитието на клуба. Продължаваме да се стараем да развиваме клуба в положителна посока. Да се надяваме, че в близките години ще имаме страшно много успехи при подрастващите. Имаме много деца и от доста години в клуба се набляга на детско-юношеската школа и ми се иска да сме в Топ 3 на България при подрастващите. Ще се стараем и мъжкият отбор да не пада като ниво от това, което беше през миналите години", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg президентът на Академик Васил Врачев.

Гледайте в прикаченото видео какво още обявиха от БК Академик Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).