Локо се засече с БГ Моуриньо преди дербито на кръга тази вечер

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:47 / 14.06.2020
3994
Локомотив (Пловдив) излиза днес срещу ЦСКА-София в директен сблъсък за второто място от редовния сезон в Първа лигая. Дербито на 26-ия кръг е от 21,00 часа на стадион "Българска армия" в София.

Черно-белите са в столицата още от вчера, като проведоха там и последната си тренировка. Треньорът Брлуно Акрапович и възпитаниците му се засякоха с тима на Септември на игрищата в квартал "Герман". Босненският специалист дори размени няколко думи с колегата си Милен Радуканов, който е бивш треньор на градския съперник Ботев (Пд) и е известен още с прозвището си БГ Моуриньо.

Няма контузени и наказани играчи, като всички ще са на разположение на Бруно Акрапович за дербито довечера.

Ето и групата на Локомотив:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Милош Петрович, Йосип Томащевич, Акинсола Акиниеми, Лукас Масоеро, Дейвид Малембана, Диниш Алмейда, Николай Николаев, Петър Витанов, Парвизджон Умарбаев, Лукас Салинас, Миховил Клапан, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Кенан Муслимович, Анте Аралица, Доминик Малонга.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).