Акрапович: Моят отбор никога не играе за хикс, това е много опасно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
16:06 / 13.06.2020
3659
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович говори преди гостуването на ЦСКА-София в неделя и се изказа ласкакаво за нападателя на "червените" Али Соу. Дербито между двата тима е утре от 21:00 часа и е директен сблъсък за второто място от редовния сезон в Първа лига.

"Али Соу е опасен играч. Постоянно носи заплаха. Трябва да внимаваме за него. ЦСКА разполага с добра индивидуална класа. Кери доставя добри топки, Белтраме се включва от задна позиция, Малинов е полезен и в двете фази", коментира босненският специалист.

"В никакъв случай няма да подходим така, че и равенството ще ни устройва, за да запазим мястото си в Топ 3 и да си гарантираме добра позиция преди плейофите. Моят отбор никога не играе за хикс. Това е много опасно и обикновено води до загуби", заяви още Бруно Акрапович, цитиран от "Меридиан мач".


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).