Нова рокада в баскетболния Академик

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:40 / 12.06.2020
2589
Нова рокада бе извършена в баскетболния Академик Пловдив, разбра Plovdiv24.bg. Миналогодишният старши-треньор на мъжкия отбор Асен Николов вече ще е главен треньор на детско-юношеската школа.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, новият наставник ще е Йордан Янков, а за вицепрезидент бе назначен Александър Камарашки.

Новата структура на клуба ще бъде представена пред медиите на специална пресконференция в понеделник от 13 часа в зала СИЛА, съобщиха от ръководството на БК Академик.

"Доскорошният старши треньор на мъжкия отбор Асен Николов ще изпълнява може би най-отговорната позиция в организацията – главен треньор на детско-юношеската школа. Той подписа дългосрочен договор и ще съсредоточи усилията си в изграждането на модерна методика в Пловдив, следвайки насоките на БФБ за работа с подрастващи. Тина Димитрова продължава работата си като спортен директор на Академик Пловдив", информираха още от управата на клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 15
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).