Феро: Не съм свикнал мой отбор толкова дълго да не може да отбележи гол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
23:11 / 10.06.2020
5416
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов остана доволен от нулевото равенство срещу ЦСКА-София, тъй като то дава шансове на тима му да се класира за втори пореден финал за Купата на България. Специалистът смята, че липсата на голове от страна на възпитаниците му не е повод за притеснение.

Ето какво каза Феро след края на двубоя в Коматево:

Доволен съм до толкова, че постигнахме резултат, който ни дава шанс на реванша. Ако трябва да съм обективен, ЦСКА имаха доста шансове за гол през второто полувреме. Контузията на Джонатан и влизането на невъзстановения Лазар Марин – съвсем нормално е да се получи предимство в играта на гостите. Нашият отбор беше уморен. Но за наша радост Янко Георгиев беше на мястото си.

Имаме ограничена резервна скамейка като позиция. Нямам много варианти да правя промени. Всички момчета днес се вложиха в мача, но все пак нямахме много ситуации пред противника. Но това са хората, с които ще завършим първенството.

Не можем да отбележим гол, защото пропускаме създадените от нас ситуации. Но това не е повод за притеснения. Факт е, че не съм свикнал отбор, който аз водя, толкова дълго време да не може да отбележи. В никакъв случай няма да отписваме предстоящия мач с Лудогорец.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).