Собственикът на Локо: Купата е наша, другите въобще да не се надяват

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
09:58 / 10.06.2020
3393
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски логично бе в отлично настроение след добрата игра на тима и успеха над Левски с 2:0 в първия полуфинал от турнира за Купата на България. Бизнесменът пусна доста бисери в типичния си стил.

Ето какво каза Крушарски на импровизирана пресконференция на открито след края на снощния мач:

"Аз съм решил всичко още преди реванша. Не ме питайте за него. Аз отдавна казах: Второ или трето място и Купата е наша. За какъв реванш ми говорите? Реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев. С Левски всичко приключи. Другите изобщо да не се надяват. Първият мач е най-тежък. Третият ще бъде още по-добър. Локомотив има стил. Ако не сте забелязали това, значи не разбирате от футбол. При нас има ред и дисциплина. Дали всичко е наред? Ако всичко върви по мед и масло, аз нямаше да съм тук. Трудности винаги има.

Трябва вече да взимам пари от вас журналистите за съветите, които ме питате. Парите трудно се изкарват, а аз трябва да издържам отбора и школата. Какво да става с Акрапович? Утре той си заминава. Няма да го държим повече....(усмихва се) Той удържа най-тежкият момент. За нас сега е удоволствие да гледаме играта на терена. Как да коментирам за Гонзо в Левски? Който е дошъл при мен, трудно си е тръгнал. Дали мога да дам съвет на колегите от Левски? Трябва да ми платят за това!



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).