Акрапович: Вкарахме головете по уникален начин, показахме характер

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
23:04 / 09.06.2020
3010
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри радостта си от победата над Левски с 2:0 в първи полуфинал за Купата на България. Босненският специалист изтъкна, че е много лесно да работи с футболистите, защото те искали да се надиграват със съперника и да се развиват в кариерата.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя срещу "сините":

Щастлив съм, че отборът показа характер. Доволен съм, че вкарахме по уникален начин головете. Казах на играчите, че това беше само първото полувреме, но във втория мач ще ни бъде много трудно. На тренировка работим само с топка - къси пасове. Днес Салинас и Умарбаев намериха подходящия ритъм, казах им пасове надолу, а не нагоре.

Не ми е трудно да работя с такива момчета - те искат да се надиграват с противника, да градят хубава кариера. Благодаря и на феновете, които не спряха да пеят през целия мач. Миналата година беше много хубаво в турнира и след тези усещания е по-лесно да се мотивираш още повече. Шансовете да продължим са 50:50. Искаме да останем на второ място.

Утре ще гледаме мача на ЦСКА и ще ги анализираме. Чудесно е да усещаш подкрепата на феновете. Въпреки, че трибуните бяха заети само 30 процента, атмосферата бе такава, сякаш стадионът е пълен.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).