Капитанът на Локо: Горд съм, че сме едно цяло с нашите фенове

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
22:55 / 09.06.2020
4014
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев бе избран за Играч на мача при победата над Левски с 2:0 в първи полуфинал за Купата на България. Футболист №1 на страната за 2019 година отбеляза първото попадение за черно-белите.

Ето какво каза нападателят след края на мача на Лаута:

Със сигурност вече сме с една идея по-близо до финала. Имаше много битка, единоборства. Бяхме абсолютни господари на терена през първото полувреме, отбелязахме и два хубави гола. Левски не ни затрудни с нещо особено, създадоха няколко опасности, разчитайки на изритани топки.

След почивката задържахме топката, може би и малко се поуморихме, но важното е, че не допуснахме гол. Със сигурност изглеждахме по-добре физически, в сравнение с мача срещу Етър. На реванша няма да има никакво отпускане, защото този резултат е много коварен.

Сега отиваме с оптимизъм и самочувствие на "Армията“. Трябва да сме в тройката, за да имаме 3 домакинства в първата шестица. Ние сме едно цяло с феновете и това ме кара да бъда горд.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).