Феро: Не сме по-слаби от ЦСКА, ще се възползваме от фактора домакинство

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
18:14 / 09.06.2020
2294
Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов сподели очакванията си преди първия полуфинал за Купата на България с ЦСКА-София. Мачът е в сряда (10 юни) от 21 часа на базата в Коматево.

Наставникът на "канарчетата" даде яснота как ще подходи тимът му към първия сблъсък с "червените" и разясни плановете за лятна селекция на отбора.

"Очакванията на всички, които обичат Ботев, е да постигнем такъв резултат, който ще ни даде шансове на реванша на "Армията“ и възможност да достигнем до финала. Очакванията са да не доускаме грешките, които направихме в мача с Ботев (Враца). Футболистите са с много добри възможности. В никакъв случай не сме по-слаб отбор от ЦСКА. Имаме своите шансове. Въпросът е да ги използваме и да отбележим голове", заяви Феро пред клубния сайт.

"Ще се възползваме от фактора домакинство. Трябва да излезем с пределна мотивация от първата минута и да изиграем така целия мач. За това се изисква много енергия и усилия. Вярвам, че настроението в този мач ще бъде на макс. Всички са здрави. След мача с ЦСКА ще правим планове с какви футболисти ще излезем срещу Лудогорец. Сметките са тънки, ние нямаме толкова голям ресурс", каза още наставникът на "канарите".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).