Гонзо: Не съм се чувал със Сираков от 10 години, няма да предам Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
13:55 / 09.06.2020
7095
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю твърде интересно интервю в навечерието на двубоя с Левски от полуфиналите за Купата на България.

"Аз не работя за Христо Крушарски, а за Локомотив Пловдив. Ще бъде предателство от моя страна, ако си тръгна сега. Най-малкото сме начертали ясен план за бъдещето и няма да бъде коректно да напусна", заяви Гонзо пред btv.

"Наско Сираков го видях последно преди 8 месеца на събитие, а не съм го чувал от 10 години. Не съм говорил с никого в Левски. Но работата на медиите е да се създават интриги. Без да има за какво, сега влизам в обяснителен режим. Оферта не съм имал. Единственият в Левски, който може да ми отправи такава, е Наско Сираков. За интерес дали има и подобни неща ... не коментирам", каза още бившият голмайстор на Локомотив Пловдив и Левски.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).