Треньорът на ЦСКА: Ще използваме слабите страни на Ботев, досега ги бихме два пъти с по 1:0

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:39 / 09.06.2020
1992
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде днес пресконференция за представителите на медиите, на която говори предимно за предстоящия полуфинал за Купата на България срещу Ботев (Пд). Първият двубой е в сряда (10 юни) от 21,00 часа на базата в Коматево.

"Влизаме на финала и на двата фронта - както в първенството, така и за Купата. Играхме срещу този съепрник два пъти и ги победихме с по 1:0, което значи, че срещу тях правим трудни мачове. Очаквам така да е и в сряда - труден мач до последните секунди. Атмосферата в отбора е добра благодарение на победата и последните резултати. Всички са здрави. Само Рубен Пинто няма да играе заради картони", заяви сръбският специалист.

"Всички отбори, включително и Ботев (Пд), имат силни и слаби страни. Подробно сме ги анализирали. Тодор Неделев е един изключителен футболист. Също и момчетата в средата на терена. Анализираме силните им качества и ще използваме слабите им страни. Не искам да използвам думата “Провал" при отпадане. Тя е доста гръмка. Нашата цел е да спечелим финала. Не мисля негативно, само позитивно. Този мач не е като първенството. Ще играем по интелигентен, мъдър начин, който да ни доведе до позитивен резултат. Да, ЦСКА ще търси победа, но няма да лети, а ще играе мъдро и дисциплинирано", каза още наставникът на "армейците".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).