Бруно отвърна на атаката от Едо: Лесно е да стоиш на хлад и да критикуваш!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
09:29 / 09.06.2020
5853
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не остана длъжен на легендата на черно-белите Едуард Ераносян и отговори на нападките му. Както Plovdiv24.bg първи написа, треньор №1 в историята на Локомотив не остана доволен от играта на тима при победата над Етър с 2:0.

Според Едо футболистите на Акрапович играели мудно и правели безсмислени пасове на 2-3 метра. Освен това Ераносян каза в прав текст, че Анте Аралица е "малко ялов и да вкарва голове не му е силната страна".

"Мен може да ме критикува, но не и играчите. Аз мисля, че контролирахме напълно мача и създавахме положения. Така е лесно, да стоиш на хлад и да критикуваш. Трябва обаче да се има предвид през какъв период преминахме и колко време имахме за подготовка. Аз съм доволен от играчите си", отговори на нападките Бруно Акрапович, цитиран от "Меридиан мач".


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).