Гонзо взе окончателно решение за Левски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:56 / 08.06.2020
13007
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо е взел окончателно решение по въпроса дали ще се завърне в Левски. Оказа се, че това не е опция на този етап пред бившия голмайстор.

Гонзо категорично е отхвърлил отправената му покана от Наско Сираков да стане част от новото ръководство на "Герена". Той имаше предложение да бъде спортен директор на "сините", но не го е приел. Иванов вече е уведомил за решението си собственика на "черно-белите" Христо Крушарски, който бе гарантирал, че няма да му прави пречки, ако желанието му е да си тръгне.

Самият Крушарски също потвърди новината и даже даде още интереесни подробности:

"Доколкото разбрах, Гонзо е казал на Сираков: "Аз не мога да предам Крушарски". Който се е залепил до мен, а аз съм като туткал, трудно си тръгва. Искам да продължа да работя с Георги, ние сме си поставили цели. Гонзо остава, няма да ходи на Герена", обяви в прав текст бизнесменът.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).