Ботев погна ЦСКА за Тимонов и Манчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:47 / 26.06.2009
2544
Голяма война по оста ЦСКА - Ботев се разрази за двамата нови футболисти в селекцията на червените Тодор Тимонов и Николай Манчев. Те все още имат действащи договори с жълто-черния клуб, но противно на това минаха медицински изследвания и започнаха подготовка с ЦСКА.

Първоначално се считаше, че между ЦСКА и Ботев има договорка за трансферирането на двамата. Вчера обаче се оказа, че ЦСКА всъщност се опитва да отмъкне футболистите, без да плаща нищо. Разчита се, че Тимонов и Манчев ще разтрогнат договорите си с Ботев на предстоящите две заседания на арбитражната комисия на БФС. Двамата имат да получават заплати от пловдивския клуб.

Президентът на Ботев Димитър Христолов обаче съобщи, че ще се пребори на арбитража за двамата. Той твърди, че разполага с нотариално заверен документ, от който се вижда, че двамата не са дошли да получат парите си на предварително договорена дата. След това въобще прекратили комуникацията с Ботев. Това е основание арбитражната комисия да не разтрогне договорите им и Тимонов и Манчев да си останат собственост на Ботев, твърдят специалисти в спортното право. При това положение ЦСКА ще трябва да си плати, ако иска да разполага с тях и през следващия сезон.

От ЦСКА също признаха, че се надяват да вземат двамата безплатно, след като мине арбитражът. Тимонов и Манчев днес ще отпътуват с червените за подготвителния лагер на отбора в Австрия.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).