Цвети Пиронкова показа спалнята си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
10:29 / 07.06.2020
11558
Най-добрата българска тенисистка за последните 10 години - Цветана Пиронкова, показа нещо твърде лично на своите приятели и последователи в социалната мрежа. Чаровната пловдивчанка публикува снимка от своята спалня.

"Добрият сън в от огромно значение за мен. Когато съм на състезание, спазвам режим и в това отношение. 8-10 часа са просто задължителни за добро възстановяване, както физически, така и емоционално. Сега като майка на малко дете ми се събират доооста по-малко часове сън, затова е важно да си осигуря максимален комфорт. Винаги ми е трудно, когато избирам матрак, защото наистина няма как да знаеш, дали е подходящ за теб преди да спиш на него и обикновено си трябва период на напасване", написа Пиронкова в профила си във Фейсбук.

Припомняме, че в момента Цвети тренира усилено за предстоящото й завръщане на корта. Заради пандемията от коронавирус все още не е ясно кога точно ще бъде първото официално участие на тенисистката след близо 3-годишно прекъсване.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).