Стана ясно защо се стигна до обтягане на отношенията между Локо и Томашевич

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:12 / 04.06.2020
3469
От управата на Локомотив Пловдив разкриха доста интересна подробност около преговорите за нов договор с Йосип Томашевич. Хърватинът, който е силно желан от треньора Бруно Акрапович заради универсалните си качества, е получил предложение за увеличение на заплатата с цели 75%.

Той обаче е имал една седмица да приеме предложението, а се е забавил с отговора и това е довело до обтягане на отношенията с ръководството. В крайна сметка двете страни постигнаха споразумение за удължаване на контракта до 17 юли, с което футболистът ще помогне на тима за доиграване на сезона.

Тепърва сеочаква да се водят нови разговори за евентуалното преподписване с юношата на Хайдук (Сплит), но собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски едва ли ще е склонен за по-голямо възнаграждение, твърди "Меридиан мач". Бруно Акрапович пък държи в отбора за новия сезон да остане и сърбина Милош Петрович, но проблемът при него е, че заема място за чужденец извън ЕС.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).