Лилчо Арсов привлече в клуба си легендата Марин Бакалов

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:01 / 03.06.2020
6515
Емблематичният вратар на Ботев (Пд) от 90-те години Лилчо Арсов привлече на работа в своя футболен клуб "Пловдив“ двама известни специалисти, научи Plovdiv24.bg.

С децата от футболната академия вече ще работят легендата на Ботев (Пд) Марин Бакалов и треньорът Тодор Костов, който преди дни бе освободен от Локомотив след общо 9-годишен стаж на "Лаута“.

Талантите на ФК "Пловдив“ провеждат своите тренировки на двете игрища с изкуствена настилка в СУ "Софроний Врачански“, които са за Футбол 9.

Арсов, който в момента е в екипа на Ферарио Спасов като треньор на вратарите в Ботев, управлява ФК "Пловдив“ заедно с друга легенда на "канарите“ - Тодор Зайцев. В клуба работят още бившият нападател на Ботев Георги Андонов, както и треньорите Георги Недевски и Марио Георгиев, които преди време също напуснаха школата на Локомотив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).