Столична медия: Пристигна оферта за Неделев, той твърдо напуска Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
16:19 / 02.06.2020
11282
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев ще си тръгне от клуба след края на сезона. Националът вече е избрал в кой отбор да продължи кариерата си и това е турският елитен клуб Трабзонспор.

Офертата от лидера в Суперлигата стои в офисите на "канарчетата" в Коматево и е с доста добри параметри, които удовлетворяват клуба и играча, твърди Блиц. Тодор Неделев все пак ще изчака още малко, преди да подпише предварителния договор, за да види дали няма да пристигне друго изгодно предложение. Той обаче е категоричен в намерението си да си тръгне от Пловдив след края на сезона.

Plovdiv24.bg вече на няколко пъти цитираше информации на медии от южната ни съседка, според които от Трабзонспор са най-настоятелни в намерението си да привлекат звездата на Ботев.

Все още от ПФК Ботев няма официално потвърждение на новината на колегите от Блиц, че офертата от Турция вече е в офисите на клуба.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).