Акрапович: Никога няма да забравя емоцията след победата над Ботев във финала

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
08:59 / 27.05.2020
2942
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели задоволството си, че вече отново може да пристъпи към работа. Босненският специалист говори преди подновяването на сезона и очерта целите, които Локомотив ще преследва до края на настоящия сезон.

"Радвам се, че всичко се връща на един нормален път. Играчите също се чувстват добре, както и аз. Надявам се да се подготвим добре. Засега всичко върви добре, няма контузени. Настроението е добро, надявам се да наваксаме пропуснатото в тези два месеца. Предстоят ни трудни и важни мачове. Целта ни е да стигнем до финал за Купата на България и да я спечелим отново. Би било чудесно за втора поредна година да стигнем до евротурнирите. Радвам се, че бях част от този успех на Локомотив отпреди година. Емоцията беше уникална, имаше толкова много хора. Тези моменти няма да ги забравя никога", каза треньорът на черно-белите пред Спортал.

Той сподели и оценката си за моментното състояние на Локомотив.

"Разделихме се с трима играчи, които така или иначе нямаха важна роля. На практика отборът ще си е същият. Рецептата на добрата атмосфера в Локомотив е проста. Трябва да говориш с играчите, да им предаваш опита си по един честен начин. Ще направим всичко възможно да зарадваме отново феновете и се надявам скоро да ги видим отново на стадиона", завърши Бруно Акрапович.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).