Гонзо: Имаме всички шансове да отстраним Левски за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
15:03 / 26.05.2020
3988
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо разкри как се готви отборът в момента, работи ли се по селекцията и какви ще са целите за следващия сезон.

"Започваме да влизаме в ритъм. Смятам, че за футболистите е малко по-сложно, защото имат малко време за подготовка до първия официален мач. Борим се за евротурнирите и да спечелим Купата. Запазихме отбора и футболистите, които са ни нужни. Имаме всякакви шансове, за да постигнем целите. Вече имаме набелязани играчи. Трябва да разчиташ на млади таланти, когато ги имаш. Никой няма да се откаже от млад футболист и да се опита да го наложи. Ние имаме балансиран отбор от българи и чужденци", заяви Гонзо пред колегите от Спортал.

"През следващата годината целите ще са по-високи. Ще гоним европейските турнири и по-предно класиране", добави пловдивчанинът и допълни, че Локомотив има всички шансове да отстрани Левски за Купата.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).