Георги Василев също е готов да поеме Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 24.06.2009
4815
След като Андрей Желязков потвърди, че той и Георги Василев са говорили с Димитър Христолов да поемат Ботев и треньорът потвърди за проведените разговори.

„Имах разговор с Димитър Христолов, заяви Василев. По принцип аз съм готов да поема Ботев Пд. Знаете обаче, че аз винаги работя в екип с Андрей Желязков. На този етап той има повече информация по въпроса, тъй като по-често поддържа връзка с президента Христолов".

Георги Василев повтори казанато по-рано през деня и от Андрей Желязков. За да поемат двамата Ботев Пд първо трябва да се изчистят някои проблеми в клуба и най-вече тези от финансово естество.

„Мисля, че Христолов прави всичко по силите си за доброто бъдеще на Ботев и феновете трябва най-после да се опитат да му помогнат на него и отбора, категоричен е Василев. Но пак ви казвам, за момента все още няма нищо конкретно за това дали ще поема отбора".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).