Ботев остава без чужденци, разкарва трима с високи заплати

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
10:12 / 23.05.2020
6414
Ботев (Пловдив) ще последва примера на градския си съперник Локомотив и също ще се раздели с трима чужденци. "Канарчетата" се отказват от бразилеца Джонатан Перейра. Неговият договор е до края на сезона, но двете страни не могат да се разберат за удължаването му и той няма да остане.

Отделно десният бек взима твърде висока заплата, която с оглед на кризата и чакания строеж на стадион "Христо Ботев" тежи на бюджета.

Сходно е положението и с други двама чужденции. Нападателите Фабио Бурбано и Андерсон Барбоса дойдоха през зимата, но така и не успяха да дебютират заради липса на работни визи. От спортно-техническия щаб са преценили, че оставането им в клуба е безмислено, твърди "Тема спорт". Така Ботев на практика остава без чужденци в отбора си.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че централният защитник Димитър Пиргов също е с изтичащ договор и на този етап между него и ръководството на клуба няма споразумение за нов контракт.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).