Още един чужденец си тръгва от Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:47 / 22.05.2020
4007
Още един чужденец се очаква да напусне Локомотив Пловдив. Plovdiv24.bg припомня, че вчера от клуба потвърдиха раздялата с Мустафа Абдулахи, Уирис Густаво и Мирза Хасанбегович.

Сега на Лаута обсъждат и името на халфа Валентино Пулиезе. Швейцарецът с италиански корени също бе привлечен в клуба през зимната пауза, като бе препоръчан от бившия национал Петър Александров. Пулиезе се пребори за договор, но променената обстановка в глобален план е на път да прекрати престоя му в Пловдив.

През пролетния дял от сезона Валентино Пулиезе записа общо 50 минути игра - 20 при победата над Царско село и 30 при равенството с Витоша (Бистрица).

Халфът имаше амбиции да се наложи при черно-белите и да получи възможност за изява на по-високо ниво дори срещу по-малко месечно възнаграждение, но след периода на изолация заради коронавируса самият той е близо до решението, че ще е по-добре да се върне в родината си, твърди "Меридиан мач". С Локомотив Пловдив усилено работи и последното ново попълнение от преди прекъсването на шампионата - нападателят Доминик Малонга, който чака своя дебют за "смърфовете".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).