Ботев уреди контрола преди рестарта, търси още един съперник

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:56 / 21.05.2020
1752
Ботев (Пловдив) ще изиграе поне една контрола преди рестарта на шампионата в Първа лига. Спарингът ще е срещу новака Царско село и ще бъде неофициален дебют на Любослав Пенев начело на "царете".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че първенството се подновява на 5 юни, а по препоръка от Здравната комисия към БФС отборите могат да играят контроли от 27 май.

"Канарчетата" веднага са потърсили колегите си от Царско село, а Любо Пенев е откликнал на поканата. През 2014 година той бе за кратко време треньор на Ботев (Пд), но напусна след фалита на КТБ.

До края на тази седмица отборите ще уточнят мястото на приятелския двубой, както и точната дата и час. Наставникът на жълто-черните Ферарио Спасов искал още един приятелски двубой, който да е по-близо като дата до тази за рестарта, твърди "Тема спорт". Засега обаче Феро удрял на камък с намирането на съперник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).