Димитър Илиев: Ситуацията в Левски може да повлияе позитивно на техните футболисти

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:23 / 20.05.2020
3366
Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев коментира предстоящите полуфинални сблъсъци срещу Левски за Купата на България. Капитанът на Локомотив Пловдив говори и за финансовата криза в момента при "сините".

"Надявам се максимално бързо да се реши техният проблем, защото е жалко да гледаме един от най-големите български клубове да е в такова състояние. Срещу Левски винаги е трудно, в каквото и състояние да е. Виждаме, че и тяхната фенска маса става още по-сплотена, въпреки че няма да са на трибуните, за да им помагат. Но това в много случаи може да повлияе позитивно на отбора, защото може да ги обедини", заяви Димитър Илиев пред Диема спорт.

"Водил съм разговори с нашия президент. Уверява ни, че нещата са преценени и при нас няма да се усети кризата толкова", допълни капитанът на "черно-белите".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).