Крушарски: Ако това е подготовка, аз съм трамвай! Всички ще окуцеят!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
12:56 / 19.05.2020
5682
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не скри разочарованието си от малкото време за подготовка на играчите. Бизнесменът призна в типичния си стил, че е обмислял лагер за отбора на Боровец, но не бил взел палатки за целта.

"Ако това е подготвителен период, аз съм трамвай. Как мислите, че може да наречем нещо, което е 10-15 дни, подготвителен период. Къде ще отидем? На Боровец ли... Беше вариант, но не съм взел палатки, а горе си е още студено. Доскоро валя сняг", избухна клубният бос, цитиран от "Тема спорт". "Ще се подготвим, но за контузии. Това поне ще е сигурно. Всички ще окуцеят и после ще се чудим за къде и за какво ни е било всичкото това напъване. Както и решението полуфиналите за Купата да са в два мача. Още натоварване за играчите, които два месеца не тренираха", добави Христо Крушарски.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).