Капитанката на Марица напусна отбора заради "Прометей"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:17 / 18.05.2020
3181
Капитанката на Марица (Пловдив) Лора Китипова ще играе за украинския елитен отбор на Прометей (Камянске) от следващия сезон. Прометей беше убедителен лидер в украинската Суперлига преди тя да бъде прекратена и първенството завърши без победител. Отборът има квота за участие в Шампионската лига през новия сезон.

Китипова се завърна в отбора през миналото лято. Като това беше втори престой в Пловдив след сезон 2017-2018. Лора Китипова е двукратна шампионка на България с Марица и веднъж спечели Купа България с тима. Тя стана част от отбора на жълто-сините, който постигна историческо първо участие в групите на Шампионската лига. През изминалия сезон маричанки записаха исторически три поредни победи в групите на Шампионската лига.

В новия си отбор Лора ще се събере отново с бившата си съотборничка в Марица Десислава Николова, която в началото на годината премина в Прометей (Камянске).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).