Правят благотворителна продажба на колаж с подписи на Зума, Едо, Драмов, Камбуров и Илиев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:27 / 15.05.2020
2257
Фенската локомотивска Организация "Трибуна Спортклуб" пусна в благотворителна продажба уникален колаж с едни от най-паметните и велики моменти в историята на Локомотив Пловдив. Лимитираната серия от 100 бройки има изключителна колекционерска стойност, тъй като е с автентичните подписи на клубните легенди Христо Бонев, Едуард Ераносян, Атанас Драмов, Димитър Илиев и Мартин Камбуров.

Средствата от продажбата ще бъдат предоставени на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив за битката срещу коронавируса.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на ОТС:

Организация "Трибуна Спортклуб" има честта да ви представи днес, на сакралната за общността ни дата 15.05., уникален колаж с едни от най-паметните и велики моменти в историята на Локомотив Пловдив!

Това е лимитирана серия от 100 бройки във формат А5, имаща изключителна колекционерска стойност поради автентичните подписи на Христо Бонев, Едуард Ераносян, Атанас Драмов, Митко Илиев и Мартин Камбуров.

✔️Цената на бройка е 10 лева, като средствата ще отидат за подпомагане на Фенклуб "Локомотив Пловдив" в кампанията му "pLOVEdiv срещу Covid-19".

✔️ За да се сдобиете с този колаж, е необходимо директно да преведете сумата по сметките на Хелпкарма и да изпратите копие от сертификата чрез лично съобщение на страницата на организацията.

✔️ Допълнително ще съобщим кога и как ще може да получите ценната изработка.

➡️ Линк към кампанията:

https://bg.helpkarma.com/ campaign/ plovediv-sreshtu-sovid-19-1 355

Желаем да изкажем специални благодарности на студио Cover Print Group за изработката и помощта.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).