Акрапович поздрави всички привърженици за празника 15 май

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:01 / 15.05.2020
2033
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович поздрави всички привърженици на клуба по случай 15 май. Каккто Plovdiv24.bg вече припомни на читателите си, през 2004 година “черно-белите" получават на стадион “Българска армия" първата си шампионска титла на страната!

През 2019 година Локомотив завоюва и Купата на България! Победа с 1:0 над Ботев (Пловдив) след феномален гол с пета на Ален Ожболт докарва до екстаз хиляди привърженици на отбора.

"Уважаеми локомотивци, днешната дата е специална за всички нас - на 15 май Локомотив вдига два трофея - шампионския и Купата на България. Искам да поздравя всички фенове по случай този празник. Нека да си пожелаем на първо място да сме живи и здрави, а след това да спечелим и още много купи.

Вярвам, че не е случайност, че именно днес ние подновихме и занимания. Радостен съм, че отново аз и моите момчета сме на терена и имаме възможност да тренираме. По време извънредното положение всеки футболист се готви индивидуално, а от днес имаме възможност вече да тренираме на групи от по 4-5 човека, като спазваме необходимите мерки", заяви Бруно Акрапович пред официалния клубен сайт.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).