Треньор в Ботев си спомни как е плакал от радост след победен гол на Пепо Пенчев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
10:42 / 06.05.2020
6443
Екипът на Botev Media стартира нова рубрика, насочена изцяло към "жълто-черната" общественост. В нея треньори от школата на Ботев (Пловдив) ще споделят своите спомени и емоции от паметни мачове на жълто-черните през годините.

Началото на рубриката постави наставникът на набор 2007 Стоян Ангелов - Стинката. Той разказа за една емблематична победа на "канарите" от 1996 година - с 4:3 над столичния Левски на стадион "Христо Ботев".

"Беше незабравим за мен мач, в който освен това моят юношески отбор гонеше топките. Ние бяхме на предпоследното място, а те бяха втори. Коко Праматаров, един от братята Добревски, Борис Хвойнев и Петър Пенчев вкараха за победата с 4:3. Попадението на Пепо в последните минути ме накара да падна на колене зад вратата откъм таблото и да плача от радост", разказа Стоян Ангелов.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на младия специалист!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).