Стефан Велев: Ако мачовете се играят, Локо има предимство пред Левски за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:30 / 27.04.2020
2395
Бившият футболист на Локомотив Пловдив и Левски Стефан Велев направи любопитна прогноза за полуфиналния сблъсък между двата отбора за Купата на България, ако той все пак се състои. Халфът в момента е играч на румънския Сепси, но договорът му изтича през лятото и най-вероятно няма да бъде подновен.

"Интересен двубой ще е със сигурност, ако въобще се играе. Имам своите симпатии към Локомотив. Там изкарах една прекрасна година. Имам своите симпатии и към Левски, разбира се. Там бях 2 години и половина, в които имах и хубави, но и лоши моменти. Нямам пристрастия. Локомотив е в по-добра позиция, защото спечели Купата през миналия сезон и показа доста добри игри. В Левски ситуацията е много сложна, заради финансовата криза. Чест прави на всички фенове, които помагат. Така се прави! Това показва, че има левскари, които обичат клуба и правят всичко за него. На мен лично не ми допада играта на Левски, но си има ръководство. Така са преценили. Може пък да спечелят Купата и накрая сезонът да е успешен, но на мен лично играта не ми харесва", заяви Стефан Велев пред колегите от Спортал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).