Има ли вариант Виктор Генев да се върне в Ботев?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:48 / 27.04.2020
3876
Бивш защитник на Ботев (Пд), печелил Купата и Суперкупата с жълто-черния екип, може отново да се върне в Коматево. Става въпрос за Виктор Генев, за когото Plovdiv24.bg вече информира, че договорът му с Берое няма да бъде подновен и през лятото той става свободен агент.

Опция за опитния бранител са отборите на Ботев (Пд) и Ботев (Враца), твърди "Тема спорт". Вестникът не се позовава на конкретна информация, като само уточнява, че въпросните два клуба "ще следят ситуацията около Генев".

И "канарчетата", и врачани се нуждаят от подсилване на ариергарда. В Ботев (Пд) вече взеха защитник от Берое - Иван Бандаловски. Той бе привлечен след продажбата на Кристиан Димитров в Хайдук (Сплит). На тази позиция треньорът Ферарио Спасов разполага и с Димитър Пиргов, който обаче все още не е подписал нов договор.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).