Турските клубове вече на опашка за Тодор Неделев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (23)
17:09 / 20.04.2020
5466
Елитните турски клубове вече се нареждат на опашка за звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, ако може да се вярва на медиите в южната ни съседка. Авторитетният "Милиет" съобщава, че лидерът във временното класиране Трабзонспор ще направи нов опит да привлече българския национал през летния трансферен прозорец.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че само преди две седмици друга турска медия съобщи за интерес към Неделев от Истанбул Башакшехир.

Клубът от Трабзон имаше интерес към Неделев още миналото лято, но тогава до сделка не се стигна, след като от българския отбор поискаха 3 милиона евро за правата на играча, пише "Милиет". Нещо повече - изданието твърди, че заради пандемията от коронавирус Ботев (Пд) е в трудна финансова ситуация и е готов да се раздели с 27-годишния полузащитник на занижена цена след края на кампанията.

Припомня се, че Тодор Неделев има 7 гола и 3 асистенции в 22 мача на "жълто-черните" през този сезон.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).