Крушарски: Купата ще остане в Локо и този сезон! Ако ми дадат някой лев, няма да откажа!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
14:14 / 20.04.2020
5156
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели мнение, че няма да откаже финансова помощ и се надява в касата на клуба да постъпят средства от УЕФА.

"Ако шампионатът трябва да спре - да спре. Ако трябва мачовете да се доиграят – нека се доигрят. Трябва да има решение. Така нищо не става. Дремем и нищо не правим. Обстановката е тягостна. Вчера се чух с Бруно Акрапович. Той е в Германия. Там лека-полека освобождават нещата и да се тренира на групи. Дано и при нас стане нещо, защото като слушам момчетата, хич не им е добре", заяви Крушарски пред БНТ.

"Ако ми дадат някой лев, няма да го откажа. Аз моята сметка съм я направил. До края на годината Локомотив е стабилен. Все пак се надяваме да изкараме някой лев от УЕФА. Ако има Лига Европа, ние ще сме добре. Един милион няма да дойде зле. Купата на България ще остане в Локомотив и през следващата година, според мен. Мисля, че няма да допуснем лесно да я изгубим. Смехът е здраве. Едно време имаше такъв лозунг. Живи и здрави и нека има повече усмивки", завърши изказването си собственикът на черно-белите.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).