Капитанът на Ботев: Искам отново да играем финал за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (32)
16:04 / 16.04.2020
3742
Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов каза мнението си за събитията около пандемията с коронавируса и за желанието му по какъв начин да бъде подновено първенството.

"Никой в отбора не очакваше това да се случи. В началото мислехме, че всичко ще отмине бързо и изобщо не предполагахме, че ще се стигне до спиране на първенството и такава изолация. На всички футболисти ще ни бъде трудно да се върнем към предишната ни форма, защото целият ни начин на живот се промени.

Лично аз искам всички оставащи срещи да се изиграят, но трябва да изчакаме, да видим как ще се развият нещата и докога ще продължи извънредното положение. Жалко, че това се случи, когато Ботев бе в подем и играехме добре. Искаме отново да играем финал за Купата", каза Лъчезар Балтанов пред Канал 3.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че точно преди една година Балтанов също даде интервю, в което каза: Искам финал срещу Локо, за да докажем кой е господар на Пловдив!


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).