Даниел Кайзер: Все още мисля за загубения финал, 15 май беше най-лошият ден за нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
09:43 / 15.04.2020
6068
Бившият вратар на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер си спомни за периода, когато играеше при жълто-черните. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в момента 28-годишният поляк е резерва в Шльонск и все още няма дори 1 минута на терена за тима си в мач от Екстракласата. Активът на Кайзер е 1 двубой за Купата на Полша (2:0 срещу Видзев Лодз в първия кръг) и 3 двубоя в трета лига за втория отбор на Шльонск.

"Феновете на Ботев ми липсват твърде много. Пловдив е моят втори дом. Аз и цялото ми семейство обичаме Ботев. Исках да остана в отбора, но имаше прекалено много лъжи около мен. През цялото време имаше хора, които ме атакуваха през медиите и вестниците. Всички новини, които бяха свързани с мен, са измислици. Можех да подпиша договор с новия си отбор още през месец март (2019 година), но изчаках, защото исках да проведем нормални преговори с Ботев", заяви Кайзер пред колегите от Спортал.

"Финалът за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив) беше най-лошият ден за нас през този сезон. Всеки един, който е играл футбол, ще разбере какво ни беше след мача. Понякога имаш тежки дни и не можем да вършиш работата си по най-добрия начин. 15 май беше такъв ден за нас. Все още мисля за този мач", каза още Кайзер.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).