Гонзо: Заради кризата шансовете ни срещу Левски за Купата се увеличават

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
15:29 / 11.04.2020
3909
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо направи интересна прогноза относно полуфинала за Купата на България. Ако двата мача се изиграят, черно-белите ще се изправят срещу Левски.

"Левски е сериозен отбор, но при всички тези неща, които се случиха при тях, и при тази криза, смятам, че шансовете ни се увеличават. Колкото и да звучи лошо. На никой не пожелавам това, което се случи на Левски. В крайна сметка, очаквам да имат доста проблеми при подновяването на първенството, предвид факта, че имат доста чужденци, а нещата няма да бъдат изрядни при тях", заяви Гонзо пред БНТ.

Шефът на черно-белите говори и за намалените заплати в пловдивския клуб.

"Направихме го процентно, спрямо парите, които взимат футболистите. Всички те проявиха разбиране към това, което се случва в момента и намалиха заплатите си с 20-30 %. Смятам, че това е напълно нормално в период, когато няма мачове и тренировки".

Георги Иванов даде и прогноза кога ще се поднови първенството. "Според мен първенството ще започне в средата на юни месец. Това даже е доста оптимистичен вариант".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).