Балтанов пак се размечта за Купата: Дано играем силно и да я спечелим!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:54 / 10.04.2020
2605
Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов коментира представянето на тима през пролетта, както и налагането на млади таланти в представителния състав на "канарчетата".

"Дай, Боже, всичко да приключи скоро. Доста е тежка тази ситуация. Надявам се, че към 13 май действително ще започнем тренировки и ще може първенството да продължи и да завърши нормално. Важното е да започнем да играем, защото един месец си стоим по домовете и нищо не правим", каза Балтанов пред "Тема спорт".

"В момента си говорим теоретично, нямаме никаква идея какво ще се случи. Нека се овладее положението и тогава да кажат от правителството и щаба как да се процедира. За никого не е добре прекъсването. За всеки играч е тежко. В крайна сметка искаме да прави това, за което сме учили и тренирали години наред".

"Не мисля, че имаме психологическо предимство спрямо ЦСКА за Купата. Онзи полуфинал все пак беше миналата година и вече няма толкова значение. Мина доста време, а дали ще имаме предимство, ще видим, когато дойдат мачовете. Стигнахме до полуфинал, което е хубаво. Дано да си играем силно двубоите и да спечелим трофея", допълни още юношата на Левски.

"Младите в Ботев са много кадърни, което мисля, че доста хора го видяха. Има много хляб в тях, въпросът е да са здраво стъпили на земята и да имат търпение. Хубавото е, че нашите момчета трупат опит. В настоящата ситуация имаха възможност да запишат доста мачове. Точно тези двубои те изиграват и се вижда, че младите са лицето на Ботев. Дано да се развият успешно и да направят хубави трансфери в чужбина. Имам наблюдения в школата, като сме на базата, гледам ги малките и там също виждам доста кадърни момчета. Ботев винаги е доказвал, че има силна школа и сега не прави изключение. Налице са доста обещаващи момчета", завърши капитанът на жълто-черните.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).