Футболистите на Ботев масово разтрогват, Христолов пак само с обещания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 15.06.2009
10097
Футболистите на Ботев ще се съберат днес, за да вземат решение по въпроса за скъсването на договорите си по вина на клуба. Те имат да взимат по 4 заплати и според закона могат да разтрогнат без проблеми.

"Ще решаваме точно кога и как ще процедираме с пускането на молбите за разтрогване на договорите ни", заявиха играчите. Освен 4 заплати те имат да взимат и по 5 премии. Очаква се молби до aрбитражната комисия имат намерение да пуснат поне 15 футболисти. Ако наистина успеят да разтрогнат договорите си по вина на клуба, Ботев няма да може да картотекира нови попълнения за следващото първенство, докато не се издължи на играчите. На този етап обаче няма насрочена дата за провеждане на първия арбитраж след края на първенството.

Иначе Христолов е обещал днес да им плати поне дължимите заплати и по този начин да възпре футболистите от късане на взаимоотношенията с клуба. Шефът чакал най-накрая от ЦСКА да му дадат дължимите пари за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. В Пловдив пък се шушука, че той се надявал да успее да продаде поне Тимонов и Манчев на ЦСКА, за да може да получи пари от червените.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).