Пепо Пенчев: За да е истинско дербито, трябва да има фенове и на двата отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:59 / 13.06.2009
3875
"Започнахме добре мача, имахме 2-3 ситуации до 30-ата минута и то чисти ситуации, ако бяхме успели да отбележим гол, мача щеше да тръгне в друга посока. След индивидуални грешки паднаха головете за Локомотив. Опитах се да вдъхна увереност на почивката на футболистите, че могат да се върнат в мача, но след третия гол всичко свърши", това каза на пресконференцията след края на мача старши-треньорът на Ботев Петър Пенчев.

"Моето мнение е, че за да е едно дерби истинско, трябва да има фенове и на двата отбора. Днешния мач ни липсваха, но това си е тяхно решение - един техен протест. Моето бъдеще не е чак толкова важно, за мен важният момент е, че в тези няколко месеца отбора успя да остане в групата. Постигнахме си целта в една изключително тежка обстановка. Поздравих момчетата, благодарих им че работихме заедно и бяха всеотдайни в работата и благодарение на отборния дух, и раздаването в мачовете успяхме да се спасим, въпреки ненормалната обстановка в която работехме", каза още Пепо Пенчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).