Мениджърът на Джошуа: Искаме мач с Фюри, Пулев може да почака

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:20 / 03.04.2020
3482
Мениджърът на световния шампион по бокс в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа - Еди Хърн, все още обсъжда възможността да организира мач с шампиона на WBC Тайсън Фюри през есента. Промоутърът планираше това да се случи през декември, но пандемията от коронавирус промени всичко.

Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев на 20 юни в Лондон за титлата в IBF, но мачът ще бъде насрочен вероятно за 25 юли. Фюри от своя страна трябваше да се бие за трети път с Дионтей Уайлдър на 18 юли, но срещата бе отложена за октомври.

"Имаме подписан договор за 20 юни за Антъни Джошуа. Ще направим изявление тази или другата седмица, че мачът с Пулев вероятно ще бъде отложен. Мисля, е това е доста ясно и очевидно. Надявам се двамата да се бият до края юли. Но ако нещата още се проточат, може да стигне до ситуация в която Джошуа ще се боксира само веднъж тази година. А той много би искал това да бъде срещу Тайсън Фюри", заяви Еди Хърн пред "Скай Спортс", цитиран от БТА.

"Ситуацията е малко извън нашите възможности, но ако Боб Аръм и Ал Хеймън преговарят с Уайлдър и го накарат да изчака още малко, абсолютно бихме се радвали да влезем в тази битка. Ако е възможно и има начин да накараме Кубрат Пулев да почака, което е по-лесната работа, тогава съм уверен, че Джошуа ще бъде силно заинтересован да се впусне директно в двубой с Тайсън Фюри. Мисля, че в един идеален свят, това би била следващата битка. Това винаги е било така, но ако успеем да се бием с Пулев през юли, бих искал да организираме мач срещу Фюри през ноември или декември", каза още Еди Хърн.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).