Димитър Пиргов: Мачкам брат ми Илко на ФИФА, той не ми се подиграва за загубения финал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:11 / 01.04.2020
6298
Футболистът на Ботев (Пд) Димитър Пиргов разказа интересни неща за това как прекарва дните си и дали има възможност да тренира по време на пандемията от коронавирус. Централният защитник спомена и брат си Илко Пиргов, който е вратар в градския съперник Локомотив.

"Вкъщи съм с моята приятелка и не излизам почти никъде. В затворения комплекс в квартал "Христо Смирненски“, в който живея, правя тренировки, възложени ми от кондиционния треньор на Ботев. Бягам по стълби, у дома правя фитнес, стречинг. Не съм се виждал с никой от отбора и нямам представа как съотборниците ми поддържат форма“, заяви Димитър Пиргов пред "Меридиан мач“.

"Брат ми Илко също не съм го виждал от 10 дни, но пък постоянно се чуваме по телефона. Бъзикаме се здраво, защото играем онлайн на ФИФА 20. Разбира се, че аз винаги съм победителят, той е слабак. Сами сме си направили отбори, като при мен са Меси, Неймар и Мбапе, но голмайстор ми е Йохан Кройф, който пускам като централен нападател. Холандската легенда спуква брат ми от голове. Той пък вече не ме бъзика за загубения финал за Купата. Ако трябва да бъда честен, Локомотив заслужено ни победи във финала“, допълни още защитникът на "канарите“.

Неговият договор с клуба изтича това лято.

"В момента ситуацията е такава, че няма как да се водят преговори. Но аз искам с цялото си сърце да остана в Ботев. Не искам да ходя никъде другаде. Желая и съм убеден, че Ботев може пак да спечели Купата. Имаме всички качества за това“, каза още Димитър Пиргов пред всекидневника.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).